Download hier je brochure

Tot nu toe hebben wij al meer dan 1.600 deelnemers mogen trainen bij o.a. Rabobank, Heineken, Ahold, Unilever en BNG. Dit doen wij middels online live trainingen, in-house trainingen en consultancy door heel Nederland.

Wij bieden Power Platform trainingen en een Microsoft Teams training aan. Voor meer informatie download hier de brochure met de leeromgeving die het beste past bij jou!

Logo's power platform

Power Platform | Inhouse Trainingen

Bij een in-house training komen wij naar jou toe. Dit scheelt natuurlijk in tijd maar ook het gedoe van het huren van een externe locatie. Het enige wat wij nodig hebben is een vergaderzaal bij jullie op locatie en natuurlijk een aantal medewerkers die na deze training aan de slag gaan met Power BI. Wij trainen groepen met minimaal 4 deelnemers. Er is hierbij de keuze uit Power BI Basis 1, Power BI Basis 2, Power BI Workshops, Power BI Dashboard Design, Power BI DAX of Power Apps/Automate. Voor meer informatie en onze prijzen download de brochure.

Doelgroep: MKB & Multinationals

Downloaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo's power platform

Power Platform | Online Live Trainingen

Het is natuurlijk super handig om een online live training te volgen bij ons. Je kan vanaf je eigen werkplek of thuiskantoor de kennis krijgen die je nodig hebt op het gebied van Power Platform.Dit doen wij via Microsoft Teams. Wij kijken met je mee, beantwoorden je vragen en helpen je op weg om direct zelf aan de slag te gaan met praktijk opdrachten. Zo is de theorie die je krijgt direct toepasbaar. Wij trainen groepen met maximaal 8 deelnemers. Er is hierbij de keuze uit Power BI Basis 1, Power BI Basis 2, Power BI Workshops, Power BI Dashboard Design, Power BI DAX of Power Apps/Automate. Voor meer informatie en onze prijzen download de brochure.

Doelgroep: Particulieren, MKB & Multinationals.

Download
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
teamslogo1

Microsoft Teams | Online Training

Juist nu de migratie naar Microsoft Teams en het gebruik is toegenomen, zien we dat zowel in groepen als in onderlinge afspraken veel blijft liggen. Erg jammer want juist hier ligt de kracht van Microsoft Teams. Onze Microsoft Teams trainingen hebben het doel om uit te leggen hoe Microsoft Teams kan worden ingezet om de samenwerking intern en met externe partijen te verbeteren. Wij trainen groepen met maximaal 8 deelnemers. Voor meer informatie en onze prijzen download de brochure.

Doelgroep: Iedereen die meer uit Teams wil halen en er effici├źnter mee wil leren werken.

Download
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.