Download hier je brochure

Tot nu toe hebben wij al meer dan 2.000 deelnemers mogen trainen bij o.a. Rabobank, Heineken, Ahold, ABN AMRO, Unilever en BNG. Ook verzorgen wij als partner van Vereniging van Register Controllers alle Power BI trainingen voor haar leden. Dit doen wij middels online live trainingen, in-house trainingen en consultancy door heel Nederland.

Wij bieden Power Platform trainingen aan. Voor meer informatie download hier de brochure met de leeromgeving die het beste past bij jou.

Untitled design (8)

Power Platform | In-house Trainingen

Bij een in-house training komen wij naar jou toe. Dit scheelt natuurlijk in tijd, maar ook het gedoe van het huren van een externe locatie. Het enige wat wij nodig hebben is een vergaderzaal bij jullie op locatie en natuurlijk een aantal medewerkers die aan de slag willen gaan met Power BI. Wij trainen groepen met minimaal 4 deelnemers. Er is hierbij de keuze uit Power BI Basis 1, Power BI Basis 2, Power BI Basis all-in-one, Power BI DAX, Power BI Advanced Data Modeling, Voorspellen in Power BI, Power BI Dashboard Design, Power BI Workshops, of Power Apps/Automate. Voor meer informatie en onze prijzen download de brochure.

The brochure is also available in English.

Doelgroep: MKB & Multinationals

Downloaden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Untitled design (8)

Power Platform | Online Live Trainingen

Het is natuurlijk super handig om een online live training te volgen bij ons. Je kan vanaf je eigen werkplek of thuiskantoor de kennis krijgen die je nodig hebt op het gebied van Power Platform. Dit doen wij via Microsoft Teams. Wij kijken met je mee, beantwoorden je vragen en helpen je op weg om direct zelf aan de slag te gaan met praktijk opdrachten. Zo is de theorie die je krijgt direct toepasbaar. Wij trainen groepen met maximaal 8 deelnemers. Er is hierbij de keuze uit Power BI Basis 1, Power BI Basis 2, Power BI Basis all-in-one,  Power BI DAX, Power BI Advanced Data Modeling, Voorspellen in Power BI, Power BI Dashboard Design, Power BI Workshops, of Power Apps/Automate. Voor meer informatie en onze prijzen download de brochure.

The brochure is also available in English.

Doelgroep: Particulieren, MKB & Multinationals.

Download
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.