Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.

 

Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/ consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.
Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Onze Partners

In samenwerking met VRC kunnen alle leden van de Vereniging van Registercontrollers via hun eigen online platform: Finance Academy onze Power BI Trainingen volgen.
Met dit onderdeel van Caesar verzorgen wij verschillende Power BI projecten.
Victa maakt gebruik van onze leeromgeving Power Up en helpt ook haar klanten hiermee.
CPMvision en haar (internationale) partners leren via Power Up (meer) over het Power Platform.