Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.

 

Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/ consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.
Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Onze Partners

Victa is niet alleen onze partner voor Power Play, maar de vervolgtrainingen van haar klanten gaan via Get Responsive.
Met dit onderdeel van Caesar verzorgen wij verschillende Power BI projecten.
Inergy, onderdeel van Ilionx, verwijst haar klanten voor Power BI trainingen graag naar Get Responsive.
CPMvision en haar (internationale) partners leren via Power Up (meer) over het Power Platform.
Yellow Arrow heeft niet alleen haar voorkeur voor geel met ons gemeen, maar ook op het begrijpelijke manier helpen van haar klanten.