Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.

 

Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Wie wij zijn

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/ consultants. Wat ons koppelt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En we vinden het vooral heel mooi om ook kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. We willen onze klanten niet van ons afhankelijk maken, maar springen bij waar nodig: van kleine vraag tot projecten.
Daarnaast hebben wij een topteam dat zorgt voor de marketing en organisatie van onze trainingen.

Onze Partners

Met dit onderdeel van Caesar verzorgen wij verschillende Power BI projecten.
Samen met 5miles bieden wij een online micro leer omgeving voor Power BI. Welke perfect aansluit op onze klassikale trainingen. Actief gebruikt bij o.a. Rabobank.
Via Boostin worden onze Power BI trainingen aangeboden aan het MKB.
Samen met Easydash doen wij Power BI Consultancy projecten.
Samen met Inova Solutions verzorgen wij trainingen.