Meld je hier aan voor Power Up!

Via het online leerplatform Power Up leer je in eigen tempo alles over Power BI, de meest populaire Business Intelligence oplossing van dit moment.

Met Power BI maak je interactieve dashboards maken. Dit vervangt de oldschool rapportages in Excel. Steeds meer organisaties maken deze overstap. Dus super nuttig om nu alvast kennis in op te bouwen.

Power BI dashboards stellen je in staat om iederen direct inzicht te geven in (veranderende) data. Zodat men snel de benodigde acties kan nemen.

Power Up

In Power Up bieden we trainingen aan zodat ook jij gelijk zelf aan de slag kan met het maken van je eerste eigen dashboards. Jij bepaalt zelf de snelheid. De training is lekker in het Nederlands. En bevat goede mix van theorie en praktische toepassing.

Voor de training is Power BI Desktop vereist welke je gratis kan downloaden. Let op: Power BI werk niet op Apple! (dit vereist oplossing als Parallels)

Power BI op de HAN

Ook de HAN gelooft in de kracht van het kennis hebben van datagedreven werken. En Power BI speelt daarin belangrijke rol. Daarom mag jij als student of docent van de HAN onze Power BI Basis 1 training voor maar EUR 25 ,- volgen. Dit is dezelfde training die wij inmiddels aan meer dan 5.000 professionals hebben mogen geven.

Door middel van video’s en oefeningen leer je alle stappen om Data om te zetten naar een interactief Dashboard.

De Basis 1 Training bestaat uit 140+ onderdelen, met meer dan 5 uur aan video’s en 125 opdrachten/testvragen. De duur is 6-8 uur. Ook kun je altijd je vragen stellen aan gecertificeerde trainers. Na de basis 1 training heb je ook de mogelijkheid om eventuele vervolgtraining(en) te volgen via Power Up. 

Wil je eerst wat meer weten over Power BI? Kijk dan de onderstaande video. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Wellicht tot snel in Power Up!

 

Mocht je verdere vragen hebben, stuur een mail naar: vraag@get-responsive.com

Na afronden van je bestelling gaat het volgende gebeuren:

 1. Je krijgt na een paar minuten een e-mail vanuit Power Up waarin je wordt gevraagd je account te bevestigen. Doe dit door op de link te klikken;
 2. Je wordt gelijk ingelogd en ziet de gekozen training staan;
 3. Door op de training te klikken begin je met de training;
 4. Nadere uitleg over Power Up vind je direct in de eerste module van de training.

Vragen?

Heb je vragen over de aanmelding, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 06 1485 6841

E-mail: Vraag@Get-Responsive.com

Meld je hier aan:

 • exclusief BTW
  Lees alles over het gebruik van je persoonsgegevens door Get Responsive in het Privacybeleid van Get Responsive. Vergeet niet, je kan je toestemming en voorkeuren altijd aanpassen voor e-mailcontact of telefonisch contact.
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa