Meld je hier aan voor Power Up!

Via het online leerplatform Power Up leer je in eigen tempo alles over Power BI, de meest populaire Business Intelligence oplossing van dit moment.

Met Power BI maak je interactieve dashboards maken. Dit vervangt de oldschool rapportages in Excel. Steeds meer organisaties maken deze overstap. Dus super nuttig om nu alvast kennis in op te bouwen.

Power BI dashboards stellen je in staat om iederen direct inzicht te geven in (veranderende) data. Zodat men snel de benodigde acties kan nemen.

Power Up

In Power Up bieden we trainingen aan zodat ook jij gelijk zelf aan de slag kan met het maken van je eerste eigen dashboards. Jij bepaalt zelf de snelheid. De training is lekker in het Nederlands. En bevat goede mix van theorie en praktische toepassing.

Voor de training is Power BI Desktop vereist welke je gratis kan downloaden. Let op: Power BI werk niet op Apple! (check bij je docent/ school hoe je dit beste kan doen)

Power BI op de Hogeschool Utrecht

Ook de HU gelooft in de kracht van het kennis hebben van datagedreven werken. En Power BI speelt daarin belangrijke rol. Daarom mag jij als student van de HU de Power BI Basis 1 training voor EUR 25,- volgen. Dit is dezelfde training die wij inmiddels aan meer dan 8.000 professionals hebben mogen geven.

Door middel van video’s en oefeningen leer je alle stappen om Data om te zetten naar een interactief Dashboard.

De Basis 1 Training bestaat uit 140+ onderdelen, met meer dan 5 uur aan video’s en 125 opdrachten/testvragen.

De totale duur van de training is 8-10 uur. Inclusief een afsluitende Eindtoets waar je een certificaat voor kunt halen. Je krijgt van HU twee pogingen om deze Eindtoets te halen.

En er is meer: want ongeveer 1 x per week is er ook een optionele Q&A via Teams. Hierin kun je al je vragen over Power BI stellen.

Maar je kunt ons ook altijd mailen als je vragen hebt tijdens het doen van de training. Mail ons op: vraag@get-responsive.com. We proberen binnen maximaal 1 dag hierop te reageren. Ook in avond en weekend.

Aanmelden en betaling kan via het formulier hieronder.

Daarna kun je gelijk van start in Power Up!

Na afronden van je bestelling gaat het volgende gebeuren:

 1. Je krijgt na een paar minuten een e-mail vanuit Power Up met je inlog gegevens.
 2. Na inloggen wordt je gevraagd direct je wachtwoord te wijzigen.
 3. Door op de Basis 1 training te klikken begin je met de training;
 4. Nadere uitleg over Power Up vind je direct in de eerste module van de training.

Vragen?

Heb je vragen over de aanmelding, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 085 23 99 899 (optie 1)

E-mail: Vraag@Get-Responsive.com

Meld je hier aan:

 • inclusief BTW
  Lees alles over het gebruik van je persoonsgegevens door Get Responsive in het Privacybeleid van Get Responsive. Vergeet niet, je kan je toestemming en voorkeuren altijd aanpassen voor e-mailcontact of telefonisch contact.
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa