Meld je hier aan voor Power Up!

Via het online leerplatform Power Up leer je in eigen tempo alles over Power BI, de meest populaire Business Intelligence oplossing van dit moment.

Met Power BI maak je interactieve dashboards. Veel organisaties maken gebruik van interactieve dashboards, dus super nuttig om nu alvast kennis in op te bouwen.

Power BI dashboards stellen je in staat om iederen direct inzicht te geven in (veranderende) data. Zodat men snel de benodigde acties kan nemen.

Power Up

In Power Up bieden we trainingen aan zodat ook jij gelijk zelf aan de slag kan met het maken van je eerste eigen dashboards. Jij bepaalt zelf de snelheid. De training is in het Nederlands en bevat een mix mix van theorie en praktische toepassing.

Voor de training is Power BI Desktop vereist welke je gratis kan downloaden.

Let op: Power BI werk niet op Apple!

Als je een Apple laptop gebruikt, ga dan naar apps.hva.nl en daarna kun je via de Production Workspace aan de slag met Power BI. Je kunt Power BI benaderen door te kiezen voor “Desktop” en vervolgens voor “Microsoft Power BI” of direct door op “Microsoft Power BI” te klikken. Bij vragen hierover neem contact op met je docent of de HvA helpdesk. Let op: het kan zijn dat je hiervoor tweestapsverificatie moet instellen. Meer informatie over het instellen van tweestapsverificatie kun je vinden door op de volgende link te klikken: Tweestapsverificatie – Hogeschool van Amsterdam (hva.nl)

Power BI op de HvA

Ook de HvA gelooft in de kracht van het kennis hebben van datagedreven werken. Power BI speelt daarin een belangrijke rol. Daarom mag jij als student of docent van de HvA onze Power BI Basis 1 en 2 training voor maar EUR 25,- per training volgen. Dit zijn dezelfde trainingen die wij inmiddels aan meer dan 8.000 professionals hebben mogen geven.

Als 2e jaars student Finance & Control ga je aan de slag met de training Power BI Basis 1.

Als 4e jaars student Finance & Control ga je aan de slag met de training Power BI Basis 2.

 

Door middel van video’s en oefeningen leer je alle stappen om Data om te zetten naar een interactief Dashboard.

De trainingen bestaan elk uit 100+ onderdelen, met meer dan 5 uur aan video’s en 125 opdrachten/testvragen. De duur is ongeveer 10-12 uur. Ook kun je altijd je vragen stellen aan gecertificeerde trainers. 

Wil je eerst wat meer weten over Power BI? Kijk dan de onderstaande video. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Wellicht tot snel in Power Up!

 

Mocht je verdere vragen hebben, stuur een mail naar: vraag@get-responsive.com

Na afronden van je bestelling gaat het volgende gebeuren:

 1. Je krijgt na een paar minuten een e-mail vanuit Power Up waarin je wordt gevraagd je account te bevestigen. Doe dit door op de link te klikken;
 2. Je wordt gelijk ingelogd en ziet de gekozen training staan;
 3. Door op de training te klikken begin je met de training;
 4. Nadere uitleg over Power Up vind je direct in de eerste module van de training.

Vragen?

Heb je vragen over de aanmelding, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 06 1485 6841

E-mail: Vraag@Get-Responsive.com

Meld je hier aan:

 • inclusief BTW
  Lees alles over het gebruik van je persoonsgegevens door Get Responsive in het Privacybeleid van Get Responsive. Vergeet niet, je kan je toestemming en voorkeuren altijd aanpassen voor e-mailcontact of telefonisch contact.
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa