Get ResponsLIVE #11: Vijf leuke toepassingen in DAX

De “formule taal” DAX is best wel lastig om te leren. In deze @GetResponsLIVE laat onze gast Moses Emuze vijf praktische toepassingen zien wat je er mee kan: het gebruiken van tabelrelaties, dynamische titels, datum tabellen en de VALUES functie. En o.a. door de vele leuke vragen van de kijkers (die voor het eerst direct in de uitzending getoond konden worden) werd het een memorabele aflevering.

Get ResponsLIVE #10: Benchmarking in Power BI

Onze 10e #GetResponsLIVE uitzending ging over Benchmarking via Power BI. Onze gast Friso Berghuis nam ons mee in zijn ervaringen en vertelde hoe hij dit voor grote sectoren opzet. En Bob Woets vertelde ons meer over Power BI Embedded. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het dan hier snel terug.

GetResponsLIVE #9: Syntess Atrium en Power BI

Syntess Atrium is binnen de projectorganisaties een veel gebruikt ERP systeem. Arthur Gartz en Mark Haring hebben een oplossing gemaakt waarmee je eenvoudig hierop project inzichten via Power BI krijgt. Ze vertellen over de toegevoegde waarde en tonen uiteraard de oplossing in een mooie demo. Een mooie aanvulling als je Syntess Atrium hebt en zelf daar dashboards bovenop wilt maken.

GetResponsLIVE #8: (Power) BI Premium

Deze aflevering gaat het over Power BI Premium. Dit is de duurdere broer van Power BI Pro. Wat kan daar precies mee? Onze gast Nicky van Vroenhoven weet er alles van. Bij zijn werkgever Van Lanschot gebruikt men sinds 2016 Power en is men in 2018 overgestapt op Power BI Premium. In eerste instantie om licensiekosten. Maar Power BI Premium biedt ook veel fijne voordelen boven Power BI Pro.

GetResponsLIVE #7: (Power) BI binnen Legal

We praten met Harm Bavinck over (Power) BI binnen Legal. Hij toont een demo rond Spend en legt uit hoe zijn bedrijf Legal Manager Services dit implementeert voor grote klanten. Het omzetten van niet gestructureerde data naar inzicht is hierbij grootste uitdaging.

GetResponsLIVE #6: Power BI koppelen aan online boekhoudpakketten

Afgelopen vrijdag (17 april 2020) was Jeroen founder van Get Responsive aan de praat met Power BI Consultant: Arie Ten Kloppenburg. In deze live uitzending vertelt Arie ons hoe je waardevolle data uit online boekhoudsystemen kan uploaden in je eigen Power BI dashboards. Denk hierbij aan online systemen zoals Exact Online, Twinfield, King en AccountView. Ze hebben het o.a. gehad over de voordelen van de Power BI connector en we kregen een korte demo. Er zijn ook kijkersvragen beantwoord naast dat de hoe, wat, wie en waarom. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het dan hier snel terug.

Get ResponsLIVE #5: Nieuwsflits

Op vrijdag (10 april 2020) had Jeroen Heerschop een nieuwe uitzending op #GetResponsLive! In deze live uitzending, heeft hij de tijd genomen om jou op de hoogte te houden van alle updates van Power Platform. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het dan hier snel terug.

GetResponsLIVE #4: Hoe meet je jouw resultaten binnen LinkedIn


Deze week hadden wij Corinne Keijzer te gast bij #GetResponsLIVE. Ze kan jou alles vertellen over LinkedIN.  In deze uitzending hebben we het gehad over: resultaten  meten, Social Selling, zichtbaarheid en het verbeteren van je posts. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het dan hier snel terug.

GetResponsLIVE #2: Trainingen geven via Teams

Deze week gaan wij voor het eerst trainingen gegeven via Teams. Samen met Gert Hoetmer van WorkSmarter bespreekt Jeroen Heerschop in deze uitzending hoe deze manier van trainen anders is dan klassikaal les geven en bespreken wat handige tips. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het dan hier snel terug.