Vacature Stagiaire: Creatieve All Round Video maker & editor

Voor de verdere groei van onze online aanwezigheid op LinkedIn en YouTube, en van ons e-learning training aanbod zijn we per direct op zoek naar een veelzijdige Video Editor.


Wat ga je doen?

Voor onze verschillende bedrijfsactiviteiten ga je video’s maken en editen welke worden gebruikt voor zichtbaarheid op sociale media. Daarnaast ga je video’s editen van verschillende interne en externe trainers, ten behoeve van onze snel groeiende training platformen.

Je werkt video content uit van concept tot eindproduct. Naast editing ben je dus ook actief betrokken bij script en opname. Zodat de vormgeving en editing zo praktisch mogelijk kan worden gedaan. We hebben hoge wekelijkse productie dus efficiënt en nauwkeurig werken is een belangrijke vereiste. De video’s die je edit komen op onze sociale media kanalen (LinkedIn en YouTube) en worden jaarlijks door meer dan 1 miljoen mensen bekeken.

De video’s worden ook gebruikt voor verschillende websites en voor advertentie campagnes. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werk je nauw samen met onze directeuren en de (junior) marketing medewerkers.

Ook maak je periodiek marketing video content en content voor onze klanten, waaronder Rabobank.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de groei van de bedrijven en denkt graag hierin mee. De focus ligt op het maken van frequente en prettig te bekijken content en trainingvideo’s.

 

Vereisten:

 • HBO of MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met produceren van video content voor sociale media;
 • Kennis van Adobe pakketten, hoofdzakelijk Adobe Premiere;
 • Kennis van After Effects en Photoshop is een pre;
 • Ervaring met het maken van content voor training platformen;
 • Kennis van het corrigeren van kleur en geluid;
 • Ervaring met captions en ondertiteling;
 • Creatief, pragmatisch ingesteld en resultaatgericht;
 • Meedenkend, ondernemend;

 

Je herkent jezelf in (meeste van) deze eigenschappen:

Accuraat, open, loyaal, organisatorisch sterk, positief ingesteld

 

Wat bieden wij?

We bieden een creatieve werkomgeving waar zelfstandigheid een belangrijke vereiste is maar je ook oog hebt hoe je samen met teamleden nog mooier resultaat kunt bereiken. Wij bieden:

 • Contract van 32- 40 uur
 • Marktconform salaris
 • Dynamische werkomgeving in snelgroeiende organisaties
 • Leuke, creatieve collega’s
 • Mogelijkheid voor deels thuiswerken
 • Veel vrijheid met veel verantwoordelijkheid

 

STARTDATUM:

Per direct

 

WIE WIJ ZIJN

Get Responsive is een jong, snelgroeiend training- en consultancy bedrijf op het gebied van dashboardsoftware Power BI en gerelateerde oplossingen. Sinds 2019 zijn er 7.000 professionals alsook hoge school studenten getraind. De basis voor de groei van het bedrijf ligt in het frequent delen van kennis via sociale media. Alle oplossingen zijn relatief eenvoudig te leren, maar kennen uitgebreide mogelijkheden. Get Responsive maakt sinds 2020 hierover veel (live) video’s welke ruim 1 miljoen views per jaar krijgen. Naast klassikale trainingen is in 2021 begonnen met een eigen online leeromgeving bestaande uit volledige trainingen met veel korte video’s en opdrachten. Hier maken nu ruim 2.500 studenten en professionals dagelijks gebruik van. Dit platform zal op korte termijn sterk worden uitgebreid ook door exclusieve training content gemaakt door derden.

Ichel Cecilia Consultancy.com helpt via coaching en training ondernemers en werknemers om ondernemender te werken. Er wordt veel video content gemaakt waaronder wekelijkse korte Talks en langere interviews met ondernemers voor de seizoen talkshow. Ons sociale media content bestaat ook voor 50% video content die we graag in kwaliteit en kwantiteit willen verhogen. Er wordt met video’s gewerkt voor het creëren van een e-learning platform waar onze klanten gebruik van maken.

Hoe kan je solliciteren?
Heb je interesse om lid te worden van ons team? Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de vereisten? Volg dan deze stappen:

1. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar vraag@get-responsive.com.
2. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen een paar dagen contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deadline sollicitaties: 01-11-2022